Oportunitățile Lucrării cu Life Romania

Mulțumim lui Dumnezeu pentru credincioșia si aprovizionarea Sa, pentru ca a adus lucrarea aceasta unde este astazi.Prin Harul Sau LIFE Romania a devenit cea mai mare lucrare de tabără din România care se desfașoară în trei locații din toată țara.Dumnezeu ne-a dăruit pentru această națiune dincolo de capacitatea noastră actuală și abilități.Realizării ei îi va fi necesară călauzirea Duhului Sfânt și o mulțime de bărbați și femei devotați, ca și tu care esti chemat să ni te alături si să lucrezi printre recolta bogată a Domnului.

Scopul nostru final este de a depăși efortul național de fosta conducere comunistă din România, care, în eforturile lor de a câștiga tineri au desfășurat 8 săptămâni de tabere consecutive in fiecare vara, in locații diferite.Aceste tabere au fost un factor cheie în capacitatea de conducere comunistă, de a transforma întreaga națiune în mai puțin de o generație. Este dorința noastră de a răspândi speranța și reînnoirea mesajului Evangheliei prin mijloace similare. Dar este mult de făcut pentru a ajunge acolo.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, suntem în căutarea de biserici, pastori, cursuri de studiu biblic, și persoane fizice pentru a ne ajuta să atingem acest obiectiv.

Moduri în care poți colabora cu LIFE Romania:

Dăruind

Suntem mereu în căutarea unor donatori care ar fi dispus să dea pentru a sprijini lucrarea . Știați ca ...costă aproximativ 10.000 de dolari pentru a finanța o singură săptămână de tabără ? Poate biserica sau clasa de școală duminicală ar fi dispuși să sponsorizeze unul dintre evenimentele noastre.

Sponsorizeaza un eveniment:
# Eveniment # Program Cost / Eveniment
Saptămână de tabără 7 $6,000
Weekend Sports Rally 12 $1,500
Men's Retreat 4 $2,000
Pregătirea de consilieri 2 $2,500
Conferință Pastorală 2 $5,000

Click aici pentru o scurtă descriere a fiecăruia dintre aceste evenimente.

Ajutând un misionar sau o familie misionară:

 • Pentru 50 dolari / luna sau 600 dolari / an poși oferi o bursă pentru un consilier sau un taberist.
 • Pentru 100 de dolari / luna sau 1200 dolari / an puteți ajuta un membru național al Echipaului din LIFE Romania.
 • Pentru 5.000 dolari / an puteți oferi o bursă la Institutul Cunântul Vieții din Ungaria pentru un viitor misionar care a experimentat chemarea sa slujească cu LIFE Romania.
 • Pentru 500 dolari / an, puteți sponsoriza un student la Scoala MIA.

Pentru nevoile suplimentare a lucrarii click aici.

Mergând

A dat Dumnezeu o inimă pentru neamuri? Cauți o oportunitate de a sluji? Vino la România pentru o săptămâna vara viitoare alături de noi la Life România! LIFE România poate oferi o oportunitate-cheie pentru tine, familia ta, sau biserica ta, de a te implica in munca Regatului Său.Costul ”cu totul” pe persoană este de 750 de dolari plus biletul de avion.Asta include transportul de la aeroport, hrană, si cazare în timpul șederii în România și activitați recreative.Unele oportunități de slujire pe care poate doriți să le luați în considerare:

 • Vino să ne ajuți intr-o săptămână din tabără. Click aici pentru moduri in care puteți sluji taberiștilor noștri și personalului nostru.
 • Vino și ajută-ne să ținem un Weekend al Campionilor in Munții Carpați-un timp de antrenament și să înaintam la urmatorul nivel pentru toți studenții ca să absolve și programul de ucenicie.
 • Vino și ajută-ne să ținem un miting sportiv (Sports Rally) in una din numeroasele locații a țării.
 • Vino și ajută-ne să construim & antrenam echipa de Echipa și de consilieri prin organizarea unui weekend de predare, încurajare și echipare în teologie, consiliere sau formare spirituală.(Pastori și mentori sau invățători doar vă rog).

Rugăciune

Primim rugăciunile voastre cum chemarea noastră este dincolo propiile capacități.Uite cateva lucruri pentru care să vă rugați alături de noi.

 • Că Domnul să trimită lucrători in domeniile sale pentru recoltă.
 • Că Duhul Sfânt să aduca laolaltă tineri a căror inimi El le-a pregatit să primească Evanghelia.
 • Că Domnul să pregătească resursele să extindă lucrarea.
 • Că vom fi buni administratori a ceea ce El ne-a ăncredințat.
 • Că Isus Hristos va fi înălțat și înălțat în tot ceea ce facem.

Să spunem altora

Spune altora despre ceea ce face Dumnezeu în inimile și viețile tinerilor din România prin LIFE România. Ne puteți face cunoștință pastorului sau directorului de misiune de la biserica ta. Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți această pagină sau alte pagini de pe site-ul nostru pe Facebook sau Twitter.

© 2018 TabaraMia.ro