• LIFE România există pentru un singur scop-sa impactăm oamenii ca sa devină urmaşi ai lui Hristos.Ca să ne atingem acest scop, folosim un număr de diferite strategii, fiecare din ele incadrându-se in una din cele trei categorii generale:

  • • Evanghelizare
  • • Ucenicizare
  • • Pregătire de lideri

  Deși obiectivul nostru principal este pe tabere de tineret , ne-am dezvoltat un program de ucenicizare și capabilități extinse pentru a consolida și sprijini conducerea bisericilor din comunitățile din care provin taberiştii nostri .Menţinem un program pe tot parcursul anului de evenimente pentru a ne asigura că taberiştii noştri devin ucenici dedicați şi sunt activi în bisericile locale . Activitățile principale ale misiunii noastre sunt următoarele:

 • Evanghelizare

  Tabere pentru tineri: Ne desfășurăm timp de șapte săptămâni de tabără în timpul verii , în trei locații diferite din întreaga România și o săptămână de tabără de iarnă în timpul săptămânii Anul Nou.

  Mitinguri sportive: Intr-un efort de a pastra legătura cu taberiştii noştri, desfăşurăm diverse mitinguri sportive in locaţiile lor de origine pe tot parcursul anului.Scopul acestor mitinguri sportive este de a ne reconecta cu taberiştii şi sa facem evanghelizare şi cu prietenii lor, în parteneriat cu bisericile locale .Aceste mitinguri incep de vineri până duminică şi unul din avantajele lor este că li se aminteşte taberştilor informaţiile pe care le-au invăţat pe parcursul taberei.

 • Ucenicizare

  Ucenicizare unu la unu: Fiecare taberist care participă la unul din evenimentele noastre este invitat sa ia parte la un program formal de ucenicie numit: ''Doisprezece pasi de ucenicizare''.Fiecare persoană care acceptă invitaţia noastră este atribuită unui consilier care rămâne in contact cu el/ea pe tot parcursul programului.

  Weekendurile campionilor: De două ori pe an toţi tinerii care au completat cei ''Doisprezece pasi de ucenicizare'' sunt invitaţi să participe la un weekend de relaxare. De-a lungul acestui timp, ei sunt incurajaţi să treacă de la nivelul de ucenic la nivelul de mentor.Noilor ucenici li se cere să se identifice cu propriul ''Timotei" prin reţelele lor de socializare sau de la taberiştii care au participat din zona lor.

 • Pregatirea de lideri

  Pregatirea de consilieri: Desfăşurăm trei seminare de pregătire pe tot parcursul anului cu scopul de a dezvolta si îmbogătii abilităţile necesare pentru a sluji taberiştilor noştri.

  Conferinţe pastorale: Deţinem două conferințe pastorale în fiecare an pentru a sluji pastorilor locali care slujesc in bisericile de unde fac parte taberiştii noştri.

  Conferinţe pentru femei: In fiecare an sponsorizăm o conferinţa predestinată tinerelor şi celor care fac parte din Echipa pentru a le incuraja in maturitatea lor spirituala, răspundere reciprocă si unitate in echipă.

  MIA School: In prezent suntem în curs de dezvoltare a unei relaţii de învățământ la distanță , cu un seminar american pentru a oferi oportunități educaționale în studii religioase tinerilor români , prin capacitățile de conectare de pe site-ul nostru.

 • Marturii

  Urmareste filmulete cu marturii din tabara!

  Video cu marturii